WashBar-producten zijn een uitstekende optie voor de dagelijkse verzorgingsroutine van uw hond. De Washbar verzorgingsproducten bestaan uit een van een mix van 100% natuurlijke ingrediënten, zoals bio-actieve botanische extracten. WashBar-producten zijn ontworpen om uw hond schoon te houden, jeuk en krabben snel te verlichten en om de huid en vacht van uw hond goed te verzorgen. Washbar-zepen en –shampoo’s zijn zachte maar effectieve reinigers om de huid te kalmeren en het beste uit de vacht van uw hond te halen! Ze geven uw hond een frisse geur, en helpen teken, luizen en vlooien van de vacht van uw hond te houden. 

WashBar Zeep

Vlooienmiddel

100% Natuurlijk ingrediënten
Alle ingrediënten die gebruikt worden in Washbar producten komen uit de natuur. Ze zijn veilig voor honden en hun baasjes, en zacht voor de huid en vacht.
Makkelijk te gebruiken
Bij elk product wordt rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid. De verzorgingsproducten zijn makkelijk aan te brengen.
Aangename geur
Etherische oliën geven de producten van Washbar hun heerlijke geur. Je hond ruikt lekker fris, en de oliën hebben een heilzame werking voor de vacht en huid.
Niet giftig
Er zitten geen schadelijke chemicaliën in de producten van Washbar. Het is veilig voor honden en mensen, zelfs de kleintjes!
Het flesje is klein, maar machtig
Het herbruikbare flesje zorgt voor minder afval, en gaat lang mee. Het is zeer economisch met 40-50 applicaties in elke fles.
Recyclebare fles
Plastic afval is een groot probleem, daarom zitten de vlooiendruppels in een recyclebaar flesje van 40 ml.

Winkel