Levering

Een snelle en betrouwbare levering is een essentieel onderdeel van elke webwinkel. Daarom doen we ons best om onze klanten een goede bezorgservice te bieden tegen de best mogelijke prijzen. Helaas hebben we op dit moment geen optie voor gratis verzending of levering op dezelfde dag, zoals sommige grote winkels. Hopelijk gaat dat in de toekomst veranderen. Voorlopig kunnen we alleen ons best doen om alle bestellingen dezelfde dag dat we ze ontvangen te verwerken en te verzenden. Dit betekent meestal dat u uw bestelling binnen 3 werkdagen na het plaatsen van een bestelling ontvangt.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als u uw bestelling op een werkdag (maandag t/m zaterdag) voor 16.00 uur heeft geplaatst, wordt deze dezelfde dag verwerkt en verzonden. Als u na 16.00 uur een bestelling heeft geplaatst, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verpakt, maar de volgende werkdag verzonden. Als u tijdens het weekend (zondag) een bestelling heeft geplaatst, wordt uw bestelling op maandag verzonden.

Door welk bezorgbedrijf wordt de bezorging gedaan?

We gebruiken twee bezorgmethoden: DHL en PostNL. De koerier wordt geselecteerd op basis van de grootte van uw bestelling. Kleinere bestellingen (bestellingen die in de brievenbus passen) worden verstuurd met PostNL. De grotere bestellingen (bestellingen die in een doos worden verzonden) worden verzonden door DHL.

Kan ik het bezorgbedrijf kiezen?

Nee. De levering wordt toegewezen aan de specifieke koerier op basis van de grootte van het pakket. We zorgen ervoor dat u de laagst mogelijke prijs krijgt voor de bezorging en daarom selecteren we voor elke bestelling de best passende koerier.

Wat zijn de kosten van de bezorging?

De kosten van de levering zijn afhankelijk van de grootte van uw bestelling. Als de door u bestelde artikelen door de brievenbus passen, wordt deze in een envelop verzonden, en dan bedragen de bezorgkosten 3,95 euro. Als de door u bestelde artikelen niet in de brievenbus passen, wordt uw bestelling in een doos verzonden, en dan bedragen de bezorgkosten 5,75 euro.